Νέα πάνα ένα-μέγεθος από την Popolini!

Συνήθως στις πάνες ένα-μέγεθος, το μπροστινό μέρος διπλώνει έτσι ώστε η πάνα να κοντύνει και να μπορεί να φορεθεί από ένα νεογέννητο μωράκι. Όσο για το κούμπωμα, με το δίπλωμα του μπροστινού μέρους αποκαλύπτεται μια μικρή σειρά από κόπιτσες, πάνω στις οποίες εφαρμόζουν τα πλαϊνά, τα οποία μπορούν να κουμπώσουν και επικαλύπτοντας το ένα το άλλο (για μωράκια με στενή μεσούλα). Στην εικόνα βλέπουμε την πάνα ένα-μέγεθος Organic της Popolini.

Στην περίπτωση της Popolini Panda, η πάνα κουμπώνει με ένα πρωτοποριακό χρατς το οποίο υπάρχει μόνο στα πλαϊνά και όχι στο κεντρικό κομμάτι. Το χρατς αυτό προσκολλάται οπουδήποτε πάνω στο ύφασμα και είναι διπλής όψης, χάρη στο μικρό κάλυμμα που το περιβάλλει. Μπορούμε να αλλάξουμε την πλευρά που εφαρμόζει απλά μετακινώντας το κάλυμμα που μοιάζει με το γάντι που έχουν κάποια νυχτικά για νεογέννητα.

Για να χρησιμοποιήσουμε την πάνα σε ένα νεογέννητο, αφαιρούμε την εσωτερική ενίσχυση και στρέφουμε το πίσω μέρος προς τα κάτω, αλλάζοντας ταυτόχρονα θέση στο κάλυμμα που έχουν τα πλαϊνά χρατς. Πολύ κατατοπιστικό είναι και το φυλλάδιο του κατασκευαστή το οποίο μας παραχώρησε πολύ ευγενικά το gabi.gr. Η πάνα διατίθεται σε ύφασμα μπαμπού με μια μικρή πρόσμιξη PES και έχει αφαιρούμενη εσωτερική ενίσχυση από το ίδιο υλικό. Η τιμή της είναι πολύ δελεαστική για πάνα αυτού του τύπου και η εφαρμογή της είναι πολύ καλή ακόμα και σε πολύ μικρά μωράκια.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *