Η πολιτική του Let’s Go Cloth!

To site αυτό δημιουργήθηκε με την πρόθεση να ενημερώσει το ελληνικό κοινό για τα πλεονεκτήματα της υφασμάτινης πάνας για την υγεία των μωρών, για το περιβάλλον και για τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν εδώ βασίζονται: α. στην προσωπική πείρα των συγγραφέων με τις επαναχρησιμοποιούμενες πάνες β. σε πληροφορίες που υπάρχουν στον παγκόσμιο ιστό (βλέπε Άρθρα, σύνδεσμοι)

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την διασταύρωση των πληροφοριών που παρουσιάζονται και για την επιβεβαίωση της εγκυρότητάς τους. Αν παρόλα αυτά, ο επισκέπτης έχει στοιχεία που καταρρίπτουν τα επιχειρήματα του Let’s Go Cloth μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με τους συγγραφείς.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση οποιουδήποτε τμήματος κειμένου από το Let’s Go Cloth, σε γραπτή ή ηλεκτρονική μορφή, χωρίς να έχει προηγηθεί επικοινωνία με τους συγγραφείς. Το ίδιο ισχύει και για το φωτογραφικό υλικό που ανήκει στους συγγραφείς και για το οποίο δεν αναφέρεται πηγή (creative commons licence).

To παρόν site δεν είναι ιατρικού χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει τις συμβουλές του γιατρού σας. Πάντα τηρείτε τους βασικούς κανόνες υγιεινής όταν αλλάζετε στο μωρό σας μια λερωμένη πάνα. Αν το μωρό σας πάσχει από επίμονο ερεθισμό στην περιοχή της πάνας, επικοινωνήστε με τον παιδίατρό σας.

Το Let’s Go Cloth παρέχει μία λίστα προτεινόμενων συνδέσμων για τις υφασμάτινες πάνες, δεν ευθύνεται όμως για το περιεχόμενο των αντίστοιχων δικτυακών τόπων.