Υφασμάτινες πάνες και Καλοκαίρι

photo via https://www.flickr.com/photos/donnieray/

photo via donnieray

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι γονείς καλούνται να προσαρμοστούν σε μια νέα καθημερινότητα με τα μικρά τους ζουζούνια. Λιγότερα ρούχα, ξυπόλητες πατούσες και άφοβα παιχνίδια σε μπαλκόνια, σε αυλές και ακόμα καλύτερα στην εξοχή. Τι γίνεται όμως με τις βρεφικές πάνες και ιδιαίτερα με τις υφασμάτινες;

Οι πλενόμενες πάνες επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα εμφάνισης δερματικών ερεθισμών. Ειδικά σε συνθήκες καλοκαιρινής ζέστης και υγρασίας, είναι ασυναγώνιστες! Αλλάξτε πάνα συχνά και για ακόμα μεγαλύτερη αναπνευσιμότητα, αφήστε το μωρό σας χωρίς αδιάβροχο κάλυμμα, όπου αυτό είναι εφικτό (αυλή, παραλία κ.λπ).

Επιλέξτε πάνες και καλύμματα πάνας που είναι όσο γίνεται πιο δροσερά. Κάποια καλύμματα έχουν εσωτερική λαμινέ επίστρωση για να καθαρίζονται πιο εύκολα και δεν είναι τα πλέον κατάλληλα. Μπορεί να σας φανεί παράξενο αλλά τα πλέον αναπνεύσιμα βρακάκια πάνας είναι αυτά από ολόμαλλη τσόχα!

Το καλοκαίρι η μπουγάδα της πάνας γίνεται παιχνίδι! Οι πάνες στεγνώνουν στο άψε-σβήσε και οι λεκέδες από τα κακάκια ξεθωριάζουν κάτω από το δυνατό ήλιο.

μπουγάδα με πλενόμενες πάνες

Μια πολύχρωμη καλοκαιρινή μπουγάδα με πάνες. Η φωτογραφία παραχωρήθηκε ευγενικά από την Δανάη. Οι πάνες είναι Bum Genius All in One Organic.

Πάμε παραλία ή πισίνα; Κανένα πρόβλημα, οι πάνες μαγιώ είναι χαριτωμένες και κρατάνε τα στερεά ατυχήματα.

Όπως και να το δει κανείς, με κρύο ή με ζέστη, οι πλενόμενες πάνες είναι η καλύτερη λύση για χαρούμενα και υγιή μωράκια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *