Οργανώστε τις υφασμάτινες πάνες σας!

Όπως όλα τα ρουχαλάκια και τα είδη περιποίησης του μωρού σας, έτσι και οι υφασμάτινες πάνες χρειάζεται να είναι τακτοποιημένες για εύκολες και γρήγορες αλλαγές!

οργάνωση για υφαασμάτινες πάνεςΔίπλα στην αλλαξιέρα ή σε όποια θέση εσείς επιλέγετε να αλλάζετε το μωρό σας πρέπει να έχετε σε εύκολη πρόσβαση τις καθαρές πάνες και τον κουβά ή την αδιάβροχη τσάντα για να αποθηκεύετε προσωρινά τις λερωμένες. Τα ψάθινα καλάθια με την υφασμάτινη επένδυση που εύκολα βρίσκει κανείς σε καταστήματα με είδη σπιτιού, είναι μια καλή αποθηκευτική λύση για τις πλενόμενες πάνες.

Μπορείτε να τις τακτοποιείτε σε σειρές, βάζοντας μαζί πάνες του ίδιου τύπου και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και ένα δεύτερο καλάθι για τα αδιάβροχα καλύμματα, τις υφασμάτινες ενισχύσεις πάνας και τα πλενόμενα μωρομάντηλα. Αν διαθέτετε κάποιο έπιπλο-αλλαξιέρα που έχει συρτάρια μπορείτε να τακτοποιήσετε εκεί τις πάνες σας. Κάποιες μαμάδες προτιμούν να έχουν ένα μεγάλο καλάθι και να αδειάζουν τις πάνες μέσα χωρίς να τις διπλώνουν. Αυτό φυσικά προϋποθέτει περισσότερο χώρο και εκτός αν οι πάνες είναι ενός τύπου, περισσότερο χρόνο αναζήτησης της κατάλληλης πάνας κάθε φορά. Η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι η τακτοποίηση των πανών στο καλαθάκι τους δεν χρειάζεται πολύ χρόνο, σου λύνει τα χέρια και κάποιες φορές μπορεί να αποτελέσει ακόμα και μια χαλαρωτική διαδικασία! Περισσότερες ιδέες με φωτογραφίες για να οργανώσετε σωστά τις υφασμάτινες πάνες του μωρού σας μπορείτε να δείτε εδώ. H φωτογραφία είναι από το Kidnaped by Suburbia!