Πλενόμενη πάνα pocket από την Charlie Banana

πλενόμενη πάνα pocket charlie banana let's go clothΟ χνουδωτός φίλος του Let’s Go Cloth φοράει μια ακόμα υφασμάτινη πάνα και σας την παρουσιάζει στην ολοκαίνουρια ιστοσελίδα για τις πλενόμενες οικολογικές πάνες!

Η πάνα της εταιρείας Charlie Banana είναι τύπου pocket, σχηματίζει δηλαδή μια τσέπη στην οποία μπορούμε να εισάγουμε ένα ή περισσότερα απορροφητικά ένθετα. Φοριέται σαν πάνα one-size, από νεογέννητο μέχρι την εκμάθηση της τουαλέτας οπότε και αποτελεί μια ιδιαίτερα οικονομική επιλογή. Η εταιρεία διαθέτει και πάνα σε μέγεθος newborn, για πολύ μικρά μωράκια ή για ιδιαίτερα κομψές εμφανίσεις με το ντελικάτο σας βρεφάκι!

Το κέλυφος της συγκεκριμένης πάνας αποτελείται από αδιάβροχο αναπνέον ύφασμα PUL ενώ η εσωτερική πλευρά που αγγίζει το βρεφικό δέρμα είναι κατασκευασμένη από απαλό φλις. Το γέμισμα / άδειασμα τις πάνας με απορροφητικά ένθετα από το μπροστινό μέρος θεωρείται μεγάλο πλεονέκτημα, ιδιαίτερα όταν αλλάζουμε μια πάνα λερωμένη από κακάκια.

υφασμάτινη πάνα pocket charlie banana με υπεραπορροφητικά ένθετα

Το πακέτο μιας πάνας pocket Charlie Banana περιέχει το κέλυφος της πάνας και δύο υπεραπορροφητικά ένθετα από μικροΐνες.

H one-size πλενόμενη πάνα της Charlie Banana διαθέτει δυο σειρές από κουμπώματα τρουκ για καλύτερη εφαρμογή στο σώμα του βρέφους καθώς και κρυφό ελαστικό για τη βέλτιστη εφαρμογή της πάνας ανάμεσα στα ποδαράκια.

υφασμάτινη πάνα pocket one size charlie banana ρύθμιση μεγέθους με ελαστικό

Ρυθμίζουμε το ελαστικό όπως τα βρεφικά ρουχαλάκια καθώς το μωράκι μας μεγαλώνει. Το λάστιχο δεν έρχονται σε επαφή με το δέρμα του μωρού. [Ενημέρωση] Υπάρχει βελτιωμένη έκδοση με το νέο κούμπωμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης πάνας είναι ότι οι κόπιτσες επιτρέπουν κούμπωμα με τα πλαϊνά να αλληλοεπικαλύπτονται, ιδιαίτερα χρήσιμο για την βέλτιστη εφαρμογή στα νεογέννητα.

υφασμάτινη πάνα pocket one size charlie banana

Οι κόπιτσες είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε τα πλαϊνά της πάνας κουμπώνουν το ένα πάνω στο άλλο. Με αυτό τον τρόπο η πάνα εφαρμόζει σωστά ακόμα και σε πολύ μικρά μωράκια.

Η αλλαγή γίνεται παιχνίδι με τις πάνες pocket! Αν έχετε ήδη γεμίσει την πάνα με τα κατάλληλα ένθετα, η αλλαγή της δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τις πάνες μιας χρήσης. Με μια μοντέρνα πάνα pocket μπορείτε να πείσετε ακόμα και τον διστακτικό μπαμπά ή την ανήσυχη μαμά σας που νομίζει ότι ξαφνικά γίνατε “χίπισσα” επιλέγοντας πλενόμενες πάνες. Ακόμα και αν η λερωμένη πάνα έχει στερεό περιεχόμενο, η επιφάνεια από φλις εξασφαλίζει την εύκολη απόρριψη του στην τουαλέτα.

Επιλέγοντας το σύστημα της Charlie Banana έχουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε όποτε κρίνουμε αναγκαίο, απορροφητικά ένθετα μιας χρήσης, με επιφάνεια από απαλό και 100% βιοδιασπώμενο μπαμπού, χωρίς βλαβερά χημικά, αρώματα και λοσιόν, με μια μικρή απορροφητική ενίσχυση στον πυρήνα (SAP). Στην περίπτωση αυτή το κέλυφος της πάνας λειτουργεί σαν αδιάβροχο κάλυμμα αφού το ένθετο μιας χρήσης τοποθετείται πάνω από την επιφάνεια φλις και σταθεροποιείται κάτω από το μπροστινό πτερύγιο. Διατίθενται επίσης και βιοδιασπώμενες λωρίδες οι  οποίες τοποθετούνται πάνω από το φλις για να απομακρύνουμε εύκολα τα στερεά στην λεκάνη.

Η συνιστώμενη θερμοκρασία πλυσίματος για τις πλενόμενες πάνες Charlie Banana είναι οι 40 βαθμοί. Παρόλα αυτά, σαν Let’s Go Cloth θεωρούμε ασφαλές το πλύσιμο στους 60 βαθμούς για τις πάνες που έχουν αδιάβροχο PUL, χωρίς λαμινέ σχέδια. Όπως και με όλες τις πάνες με φλις, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή απορρυπαντικού καθώς και στη χρήση κρέμας για την περιοχή της πάνας έτσι ώστε να αποφύγουμε απόφραξη του υφάσματος από τα λιπαρά κατάλοιπα με αποτέλεσμα διαρροές από την πάνα και δυσοσμία.

Οι πολυβραβευμένες πλενόμενες πάνες της Charlie Banana διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα από άκρως μοδάτα και παιχνιδιάρικα χρώματα και σχέδια και θα τις βρείτε αποκλειστικά σε επιλεγμένα φαρμακεία. Τα μωράκια είναι χαριτωμένα με υφασμάτινες πάνες και η Charlie Banana φροντίζει για αυτό! Περισσότερες πληροφορίες για τις συγκεκριμένες πλενόμενες πάνες αλλά και την υπόλοιπη γκάμα προϊόντων της εταιρείας θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.charliebanana.eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *