Υφασμάτινες πάνες Popolini One Size Organic

Η οικολογική υφασμάτινη πάνα One Size Organic της Popolini κατασκευάζεται στην Ευρώπη από 100% μη λευκασμένο, εξαιρετικά απορροφητικό βιολογικό βαμβάκι (Ökotex 100). Προσαρμόζεται στο μωράκι σας από 3 έως 15 κιλά και κλείνει με μια σειρά από οκτώ κόπιτσες.
yfasmatini-pana-popolini-organic

Έχει ιδιαίτερα απαλή αίσθηση που δεν χάνεται με τα πλυσίματα. Περιέχει και μια εσωτερική ενίσχυση από το ίδιο υλικό που ξεκουμπώνει και αφαιρείται. Για μεγαλύτερα παιδάκια μπορεί να προστεθεί και επιπλέον ενίσχυση. Η αποσπώμενη ενίσχυση συμβάλει στο μικρό χρόνο στεγνώματος και στην καλή εφαρμογή στα νεογέννητα.
plenomeni-pana-popolini-organicΤον πρώτο καιρό φοριέται με το μπροστινό μέρος διπλωμένο προς τα έξω, αποκαλύπτοντας μια δεύτερη σειρά από κουμπώματα. Δεν αφήνει σημάδια στο δέρμα του μωρού έχοντας ένα πολύ απαλό ελαστικό ρέλι αλλά αγκαλιάζει καλά το μωρό ανάμεσα στα ποδαράκια με αποτέλεσμα να αποτρέπονται οι διαρροές . Οι κόπιτσες είναι ανθεκτικές, δεν πιάνονται στα άλλα ρούχα όπως τα χρατς και είναι σχεδόν αδύνατο να ξεκουμπωθούν από μεγαλύτερα παιδάκια . Πρέπει βέβαια να λάβει κανείς υπόψη του ότι είναι αρκετά ογκώδης για τα νεογέννητα, ιδιαίτερα αν τη συγκρίνει κανείς με πάνες μιας χρήσεως. Σε σύγκριση βέβαια με άλλες πάνες του ίδιου τύπου, μάλλον είναι μια από τις πιο μαζεμένες.
popolini-organic-letsgocloth

vrakaki-panas-vento-popoliniΣυνδυάζεται με το αδιάβροχο κάλυμμα Vento ή PopoWrap το οποίο διατίθεται σε μεγέθη S, M, L και XL. Τα βρακάκια Vento έχουν κόπιτσες τόσο στη μέση όσο και στα ποδαράκια έτσι ώστε να εφαρμόσουν τέλεια. Το άνοιγμα που έχουν στα πλαϊνά εξασφαλίζει την κυκλοφορία του αέρα για την αποφυγή ερεθισμών στο βρεφικό δερματάκι. Προαιρετικά μπορεί να χρησιμοποιεί κανείς τα ένθετα μιας χρήσεως Popli που βοηθούν στο να κρατιέται το βρεφικό δέρμα στεγνό και διευκολύνουν στο να πετάτε τα κακάκια στην τουαλέτα.

popolini-kalymma-panas-vento

Αδιάβροχο κάλυμμα πάνας Vento

Οι πάνες διατίθενται στην Ελλάδα από το gabi.gr. Ένας προτεινόμενος συνδυασμός είναι 18 πάνες και από 2 βρακάκια για κάθε μέγεθος S, M, L και έτσι έχετε ότι χρειάζεστε για να αλλάζετε το μωράκι σας φθηνά και υγιεινά για όσο καιρό χρειαστεί!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *